Edzz máshogy!

Nincs másolás,rutinozás,egyedi,kipróbált tudást adok, őrizve a sport tisztaságát, értékeit! Új megközelítést,értékes élményeket nyújtok át,szeretettel!

nokia_3500_003_alex.jpgalex_3.jpg        Alex gyakorolja a pózait 2008-ban (bal oldali kép),és 2012 őszén(jobb o.) a vidéki házunkban.Egy-másfél percben mindent bevetettünk:F-16-os vadászgépet, lopakodó mérges kutyát, Karib-tenger kalózait, Narnia-krónikájából a király visszatérését,és Djangót is.Élmény volt számomra!

alex_8.jpgalex_14.jpg

  2011 őszén egy gyengébb versenye után összeültünk, és kidolgoztunk egy verseny előtti töltést, ami nagyon bejött, és végre igazán betöltött brutális formában állhatott a színpadra.

a_anett.jpga_anett_foto.jpg

 Anettel jó pár versenyidényt készültünk együtt! Nagyon szerettem vele dolgozni a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Nőiessége, hihetetlen arányai,fitness gyakorlatai,és "morgózsák",kedves személyisége kuriozum marad számomra örökre.

004balazs.jpg

 Balázs egy érzékeny,kedves a szó legnemesebb értelmében:jó ember! Sikerült egy sportos,erős fizikumot kialakítania az együtt töltött idő alatt,és kicsit megreformálni a csoki iránti imádatát!

a_eni_3.jpgeni_ref.jpgEnikő a legbrutálisabb edzőpartnerem volt! Azok a válledzések! Sűrűn előfordult 1000 emelés edzésenként...és bírta!!!

a_gaspar_kep_2.jpgfenykep0180.jpg

Mit is mondhatnék az együtt töltött több mint 14év (!!!) után? Ö az akire lehet számítani,és az aki sokat jelent számomra. Edzéseken a legőrültebb edzésterveim lelkes végrehajtója,a kiscsapat igazi középpontja,rengeteg közös emlék résztvevője,és úgy érzem a barátom is.

a_janca_kep_2.jpg

Jancsival közel10 éve edzünk. Eközben ledobott 30 kg-ot! Most 7% körüli testzsír mellett folyamatosan, növeljük a tömegét úgy hogy a zsírszázalék marad! 

 a_sacha.jpgkep_8.jpg

 Sashát 2008 óta ismerem,akkor raktam össze az első versenypózát. Edzettünk is együtt pár évet, szuper volt, pár hónap alatt 90 kg-ot javult guggolás szériában. Nagy egyéniség!

timike_sexi.jpgtimike_sexy_1.jpg

a_timike_2.jpgtimi_ref.jpg

 

Több mint hét éve edzünk együtt Timivel,és egy remek embert,és barátot találtam meg benne. Szerencsés vagyok,hogy megismerhettem és ilyen hosszú ideje kapcsolatban vagyunk, megtisztel a bizalmával,barátságával.

wp_000147_vtimi1.jpgwp_000155vtimi2.jpg

 

Váradi Timi az igazi profi! Ö tényleg mindent mozgósított,betartott,megcsinált amit megterveztünk. Csuklósérülése után kezdtünk együtt edzeni,és hat hónap elteltével már szenzációsan nézett ki TELJESEN TISZTÁN! 

015zsu.jpga_zsu_foto.jpg

 

Severin Zsuzsi akinek annyi mindent köszönhetek. Ő indított el az igazi edzői pályán,és rengeteg lehetőséget kaptam általa a tudásom bizonyítására. Zsu volt az első fitness versenyzőm,és később is a közös versenyzői felkészítésben nagyon erős párost alkottunk.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 6
Heti: 22
Havi: 121
Össz.: 3 559

Látogatottság növelés
Oldal: KÉPES REFERENCIÁK,EMLÉKEK
Edzz máshogy! - © 2008 - 2019 - fejoscsaba.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »