Edzz máshogy!

Nincs másolás,rutinozás,egyedi,kipróbált tudást adok, őrizve a sport tisztaságát, értékeit! Új megközelítést,értékes élményeket nyújtok át,szeretettel!

ALEX LA LLAVE

 ALEX LA LLAVE,  VILÁG ÉS EURÓPA BAJNOK

1990 óta ismerem Csabát. Akkoriban, 14 évesen kezdtem edzeni a Budai XI S.E konditermében, egy kis, pincében berendezett teremben, igazi vasak között. Ő már akkor versenyzett, felnéztünk rá mi, fiatal srácok – alig tudtuk elképzelni, hogyan építhetnénk hasonló fizikumot. Akkoriban sokkal nagyobb tisztelete volt a versenyzőknek, a konditeremnek pedig családias hangulata, olyan, ahová nemcsak edzeni járnak az emberek szívesen.

Teltek az évek, ha jól emlékszem, 1997-ben a terem bezárt, Csaba egy belvárosi terembe ment edzőnek, én pedig az egyik legnagyobb budapesti konditeremben folytattam tovább a sportot. A barátság megmaradt, ha sokszor ritkán is, de tartottuk a kapcsolatot. Láttam, hogyan nevel ki eredményes versenyzőket, kihozva az emberekből a bennük rejlő maximumot.

1999-ben én is kipróbáltam, magam versenyzőként, majd 2005-től rendszeresen indultam versenyeken. 2008-ban fordult komolyabbra a dolog, amikor nemzetközi versenyeket is célba vettem.

Ekkor kerestem meg Csabit, hiszen tudtam, hogy nemcsak az edzés és táplálkozás, hanem a pózolás terén is nagy tapasztalata, és ami talán még fontosabb, egyedi ötletei vannak.

2008-tól folyamatosan dolgoztunk együtt 2013-ig – ő készítette a sokszor hagyományostól eltérő koreográfiákat. Mindig mondta, és ez a gyakorlatban be is igazolódott, hogy amikor a nézők az ötödik ugyanolyan kűrt nézik végig egy versenyen, már ásítoznak, és várják, hogy vége legyen. Ezért kell egyedit, egyénit belevinni, hogy felkapják a fejüket: hoppá – végre valami izgalmas történik. Ezúton is köszönöm a sok segítséget a pózolásban!

A hagyományostól eltérő megközelítés azonban nemcsak – és elsősorban nem – a pózolásra korlátozódik Csabinál, hanem az edzésre is. A hagyományos széria – és ismétlésszámoktól merőben eltérő módszerek, máskor a gyakorlatok egyedi kivitelezése első hallásra bizarrnak, vagy furcsának tűnnek, de, ahogy némelyiket saját magam is tapasztaltam, és edzőként is alkalmaztam, alkalmazom, működnek. Nagyon igaz az elv, hogy nincs aranyszabály, egyéntől függően szinte bármely módszer hatékonyan működik. Ez az amit az igazán profi edzőnek meg kell találnia, és Csaba ebben igazán jó.

Mivel a testépítésben, különösen a versenyzésben a táplálkozásnak hatalmas szerepe van, ezzel kapcsolatban is megosztanék egy, hatalmas változtatást a versenyfelkészülésemben, melyet Csabi talált ki, és vett rá, hogy kipróbáljam, mégpedig a verseny előtti szénhidrát ürítés – töltés ciklus más megközelítését. Az ő javaslatának köszönhetően sokkal jobb versenyformával és jó közérzettel tudtam színpadra lépni a 2011 őszi és azt követő versenyeimen.

Jelenleg is kapcsolatban vagyunk, Csabi a meglévő hatalmas lexikális tudása ellenére (vagy éppen azért) folyamatosan tanul, képzi magát most is. Bárkinek jó szívvel ajánlom a vele való közös munkát, akinek fontos, hogy az egészséges határokon belül a lehető legjobban használja ki az egyéni potenciált.

SCITEC BAJNOK

ZLINSZKY ANETT SCITEC BAJNOK FITNESS

1998-2006. között dolgoztam együtt Fejős Csabival, tagja voltam az akkori fantasztikus versenyzői csapatának, amely számos sikert ér el. Már akkor is láttam, hogy Csabi kivételes odaadással, tudással és lelkesedéssel tartja az edzéseit. Mindig nála volt a kis füzete, amiben mindenkinek külön, minden napra megtervezte, leírta az edzéstervét és összeállította a személyre szabott diétáját, melyeket folyamatosan figyelt, mért, ellenőrzött és ha szükséges volt, korrigált.

A fitness versenyekre való felkészülés rengeteg munkával járt, borzasztóan nehéz ilyenkor a versenyzőkkel, hiszen a fizikai fáradtságon túl a kemény diéta nem épp a legjobb formát hozza ki az emberből. Ennek ellenére a jó hangulatra, a közös élményekre emlékszem leginkább. Csabi hihetetlen türelemmel és humoral állt az elmaradhatatlan hangulatelemként megjelenő morgásaimhoz, melyek végigkísérték az edzéseim jelentős részét.

Akkoriban még jóval kevesebb információ állt rendelkezésre mind az edzéseket, mind pedig a megfelelő diétát illetően. Csabi folyamatosan képezte magát, rengeteget foglalkozott a tudása fejlesztésével és mindent megtett azért, hogy nekünk versenyzőknek “csak” végre kelljen hajtani a feladatokat. Igyekezett az edzéseket és a diétáinkat is változatossá tenni és ha valami nem működött, azon változtattunk.

Emlékszem, sokszor felhívott telefonon, mert tudta, épp rossz napom volt és a hónapokig tartó diétát készülök megszegni egy kis csokoládéval.

Rengeteget tanultunk egymástól azokban az években és bár már évek óta nem versenyzek, de az edzésekről nem mondtam le. Mindent, amit tőle tanultam a mai napig használom. Tudom, hogyan kell edzeni, mit kell, lehet/szabad ennem és mi az, amit jobb kerülni. Az eltelt kb. 10 évben persze sok minden változott, de a korábbi alap tételek ma is működnek.

Az együtt töltött 8 év alatt nem volt olyan alkalom, hogy Csabi felkészületlenül érkezett volna bármelyik edzésre. Meghatározó részei voltunk egymás mindennapjainak és a feltétlen bizalmon alapult az edző-tanítvány viszony, amely idővel barátivá alakult.

A mai napig őt tartom a leghitelesebb és legfelkészültebb személyi edzőnek, akinek tudása, hozzáállása és értékrendje kivételes ebben a szakmában.

 balazs

 

Winkler Balázs vagyok a Magyar Állami Operaház első trombitása.

Úgy gondolom sok ember életében eljön az a pillanat amikor megelégeli a tespedtséget és megérzi, hogy változtatni kellene az életvitelén. Bennem 2008 tavaszán fogalmazódott meg, hogy, változtatnom kellene, mert lehetetlennek éreztem, hogy 38 évesen folyamatos hátfájással, túlsúlyosan, kis erőfeszítésekre is levegő kapkodással reagálva kellene élnem.

 Felismerésem után otthoni tornákat vezettem be és elkezdtem rendszeresen biciklizni. Ezek is segítettek, de amikor 2008 őszén barátaim megismertettek Csabival, hamarosan kiderült, hogy egy hiteles, tapasztalt és az ember állapotát, korát, lehetőségeit felmérő vezető, edző egészen más útra és eredményekre vezetheti az embert.

 Csabi fél év alatt bebizonyította, hogy életminőségem abszolút javítható és további fejlődésem, lehetőségeimet is csak az edzésre fordított idő és elszántságom mértéke határozza meg. Azóta rendszeresen járok Hozzá és amikor csak lehet igyekszem nem csak fenntartani, hanem picit fejleszteni is magam!

 Az eltelt idő alatt kapcsolatunk barátsággá érett és megerősödött a gondolat bennem – amely azt gondolom Csabi arspoetikája is –, hogy egy igazán elkötelezett edző nemcsak a potenciális ügyfelet látja, hanem a komplex embert örömeivel, fájdalmaival és a fárasztó hétköznapjaival együtt.

 

 Enikő vagyok, 25 éves Budapesti lakos 2012 óta. Előtte Pakson szülővárosomban éltem, valamint Szegeden végeztem főiskolai tanulmányaimat. Szeretek mozogni, sütni-főzni, szeretteimmel lenni és állatokkal foglalkozni. Sokat mosolygok, és annál is többet beszélek:). Mindig is része volt a sport az életemnek, ritmikus sportgimnasztika, különböző táncok, és sportszakkörök az iskolában. Amikor főiskolára kerültem mindezek kicsit háttérbe szorultak, és jöttek az aerobik órák.

 Súlyproblémáim sosem voltak, azonban a záróvizsga és utána az ülőmunka miatt hiába voltam vékony, újra tónusosabb, izmos testalkatot szerettem volna, ekkor döntöttem a súlyzós edzések mellett. 2013 szeptemberében barátnőmmel elkezdtünk járni konditermekbe, de folyamatos edzések nem hozták meg a kellő eredményt, csak vékony voltam továbbra is.

 2014. szeptemberben elhatároztam, hogy személyi edzővel szeretnék heti két alkalommal edzeni, a többit továbbra is egyedül, hogy belerázódjak és megtanulhassam helyesen végrehajtani a gyakorlatokat. Zuglóban, az otthonomhoz közel már 9 hónapja jártam már egy konditerembe, ahol rendszeresen láttam Csabát, beszélgettem vele, és mindig készségesen segített ha kérdésem volt hozzá. Láttam rajta, hogy ez a hivatása, milyen nagy tudással rendelkezik a testépítésről, illetve az edzettjein is szembetűnő volt az eredményesség. Ekkor elhatároztam, hogy vele szeretnék edzeni. Kő kemény edzések voltak akkor is, de még hónapok múltával is egyre keményebbek lesznek. Sokat tanultam tőle, és végre elkezdett látszani az eredmény pár hónap múltán, ami közel 1,5 év egyedüli edzéssel nem sikerült. Sajnos néha hosszúra nyúló betegségek, és az ünnepek miatti hazautazások megnehezítik a fejlődést, de mindig siettem vissza, hogy folytathassuk a munkát.Nincs megállás, csak kemény munka, izom érzet, és fejlődés:), mindezt egy remek emberrel Csabával!  

 Szűcs Éva vagyok, 42 éves vállalkozó.Nagyon örültem, mikor meghallottam, Csabának saját weboldala készül, mert profi edzőnek tartom. Mindenképpen szerettem volna pár sort írni én is róla, amit gondolok.

Fontosnak tartom előzetesként elmondani, hogy vállalkozóként rengeteget dolgozom igen kevés szabadidővel, továbbá anno, mikor edzeni kezdtem a sok munka mellet a magánéletemben is csak halmozódtak a problémák. Vágytam valamire, ami nem munka és kikapcsol, ugyanakkor kiváló feszültség levezető és még előnyömre is válhat. Ekkor jött az edzés ötlete. Természetesen nem Csabánál kezdtem edzeni. Megjártam több konditermet és több edzőt is megismertem az évek során.
Egyszer edzőtermet váltottam kényelmi okokból, ekkor ismertem meg Csabát. Szinte első alkalommal lenyűgözött végtelenül kedves stílusával, szakmai tapasztalatával. Hihetetlenül sokat fejlődtem mellette, pedig korábban azt gondoltam, már mindent tudok az edzésről, csak az a fontos, hogy folyamatosan, kitartással csináljam. Mellette tanultam meg, hogy ez korántsem így van, pedig elég önfejű típus vagyok . Imádom emberileg, mert minden alkalom egy feltöltődés. Érzem a fejlődést, ami szemmel látható. Olyan gyakorlatokat tanított, olyan tanácsokkal lát el önszorgalomból, amit előtte soha egy edzőtől sem láttam-hallottam korábban. Élvezettel tölt el minden perc a teremben, mert olyan energiát, motivációt tud nyújtani számomra, hogy sokszor magam sem hittem el, hogy IGEN, MEGCSINÁLTAM. Imádom benne az emberségét, az őszinteségét, azt, ahogyan szívvel-lélekkel él a munkájának. Aki ismeri, tudja, hogy neki nem kuncsaftok vagyunk. Ő mindenkire külön-külön komoly figyelmet fordít. Az Ő elégedettsége kizárólag a mi elégedettségünkben rejlik. Azóta számtalan ismerősömnek ajánlottam és mindenki maximálisan elégedett a munkájával. Azt gondolom, rengeteget köszönhetek neki. Büszke vagyok arra, amilyen eredményeket a segítségével elértem. Büszke vagyok rá is, hogy évek óta újabb és újabb ötletekkel, gyakorlatokkal, tanácsokkal lát el. Az pedig a saját fantasztikus képessége, hogy pontosan tudja kinek mire van szüksége ahhoz, hogy maximálisan harmóniában legyen ön magával.
Ajánlom Őt mindenkinek tiszta szívemből. Különösképpen azoknak, akik kitartóan edzenek, de egy kötelező elemként élik meg, illetve sokszor már nem látnak nagy változást, fejlődést. Ilyenkor szívesen melléjük állítanám , hogy lássák mennyi mindent lehet még elérni, csak megfelelő szakember szükséges hozzá. Aztán ajánlom még azoknak is, akik fontolgatják, hogy elkezdenének az edzést. Sokszor ők a legbátortalanabbak.( Meg kell szokni, eleinte nehéz, ott mindenki „tökéletes, nekem meg van mit behozni”… Az elhatározás, a kezdet és még sorolhatnám…. )Ha Ti Csabával kezditek az első lépéseket, nem úgy, ahogyan anno én.. Egyből a legjobb „kezekben” lesztek. Hihetetlen gyors eredményt tapasztaltok majd, garantálom. Ami pedig nagyon fontos, hogy szabályosan, arányosan fejlődtök majd. Ez nagyon fontos, de a szakmai részt meghagynám neki .
Rengeteg dolgot tudnék még írni, de végezetül csak annyit, hogy köszönöm, hogy megismertelek. Köszönöm az eddigi éveket. Köszönöm az edzés szeretetét, az életet, amit beletettél. Köszönöm a szüntelen figyelmet és motiválást. Éva

 Nem rég kezdtem el edzeni, úgy 1985-ben.Mesteremmel sajnos csak 2003-ban találkoztam.Nem csak egy kiváló ember és szaktekintély, hanem egy igazi mentor ebben a szakmában.

Azt hiszem most már Barátom is.

Sajnos az egyhangú sablonos mozgáskultúráról nem tudok beszámolni, mert 12 év alatt nem volt még két ugyanolyan,még csak megközelítőleg hasonló edzésünk sem.A helyzet az, hogy azt a dolgot, mint a test milyen, és mi milyenné tudjuk szabni tudatosan, káros mellékhatások nélkül, attól tartok nem sokan tudják úgy elképzelni ahogy Ő.Edzettünk már: törött vállal, törött sarokcsonttal, teniszkönyökkel (3 éven keresztül) és nem volt panasz -- nem tudom milyen lehet a gerincsérv, de volt olyan vendég is akivel így edzetett nem kevés sikerrel.Ami a csúcs, hogy nem érdemes kihagyni, én 30 éves koromtól vagyok nála és a legjobb befektetésnek tartom amit tesz- teszünk.Nem érdemes csalni: azonnal át lát a szitán és, amit kitalált neked egyedileg-- (nem vicc, próbáld ki) valószínűleg min. betojsz.

Ezek után azt gondolom, hogy a profi kategórián már túl estünk együtt, amit egy 9 hónapos időszakra 108 kg-ról 79.8 kg projektbe eresztettünk, amit így mai napig 82-87 kg-san tartunk (!)Úgy gondolom korosztályomat de az edzőpartnereket megszégyenítő struktúrába léptem Vele, amit egyáltalán nem sajnálok.Ja és ezt mind CUCC és SZTEROIDOK nélkül, TÖK TISZTÁN ez tuti garantált.

NOS Íme a Jelen : konkrétan beléptem a 44. évembe, és mindenkit aki, vagy profi versenysportoló, vagy nem, de minimum olimpiai, vagy világbajnok :) ) bármilyen versenysportban, amihez kitartás, állóképesség és kondíció -kell legyen az kerékpározás – futás (vagy sima guggolás 100 kg szabad súlyba/100 db-ot :)), bátran kiállok!

Nincs ilyen még egy ilyen Mester aki ennyire személyre szabott lenne.Ő nem az az edz ő kategória hanem az EDZŐ, és ez a nagy különbség, és nagyon örülök,hogy ennek én is részese lehetek.

 

Ami tuti: ezt nem bírja ki mindenki, és csak azok is kevesen, láttam már nála profikat elvérezni mert nem bírták a kiképzést nála,de akik ebbe a "felsőbb" körbe tartoznak azok pont ilyenek lesznek: erősek kitartóak és majdhogynemTÖKÉLETESEK – isteniek- (direkt nem nagy betű) és ez bennünk is megmarad, amit remélem tovább is tudunk adni másoknak........

Szente Gáspár

 

2008 áprilisa óta edzek Csabival. Előtte barátom unszolására mentem le a terembe, ahol tőle tanultam, ill. ellestem 1-2 gyakorlatot, és azokat csinálgattam. Mert hát a súlyokkal mit lehet mást csinálni a teremben, mint emelgetni. Gondoltam akkor még én. De egy év után kiderült számomra, hogy az állandóan azonos gyakorlatok elég unalmasak és már nem is hoznak fejlődést. Ekkor ajánlották (ill. a teremből már ismertem) Csabit, akivel együtt belekezdtünk az edzésbe. Az első években, csak heti 2-3 alkalommal jártam le a terembe, de az új edzésmódszernek köszönhetően ez is hozott fejlődést.

A látványos fejlődés kb. 2-3 éve kezdődött el, amikor heti 4x tudtam Csabival edzeni. Teljesen megváltozott az edzés és a fejlődésem menete is. Nem csak ugyanazokat a gyakorlatokat variáltuk, hanem hétről hétre Csabi mindig már edzést talált ki nekem. Egy év alatt nem volt két egyforma nap, amikor ugyanazt a sorozatot kellett volna megcsinálnom. Így élvezetesebb izgalmasabb, és hatékonyabb lett az edzés!!

És végül a számok!!!! Amikor először lementem a terembe kb. 105 kg voltam, és arra emlékszem, hogy a francia rudat alig bírtam el. Sikerült kb.30 kilót leadnom, és mellette izmot építeni!!Nem szeretnék „bodybuilder”-ként kinézni!! Nem az a cél!!! A cél, hogy jól érezzem magam amikor ezt a sportot űzöm, és erre Csabi és a vele edzők a garancia!!!

Tóth János

 

 A KEZDET: Én: 40 év tespedés, 30 kiló súlyfelesleg, sikertelen fogyókúrák, tornák, jojó-effekt, meggondolva 3 lépcsőfokot, instabil deréktáji csigolyák, évi 4-5 csontkovács-kezelés, fájó térd, fájó hát, ülőmunka, hegedülés, lustaság, ez voltam én.

Fiam: 16 évesen, aktív sportoló, először rossz étvággyal, később jó étvággyal evett, mégis pálcika ember volt, gyors emésztéssel, mérkőzéseken lesodorták a pályáról.

A JELEN: Én: Másfél év, mínusz 17 kiló, jelentős testzsírszázalék csökkenés, 3 mérettel kisebb ruhák, fittség, rengeteg centiméter kerületcsökkenés, sok izom, erő, jó tartás, ha lehet, lift nélkül közlekedve, jelentős pulzuscsökkenés terheléskor, térdelni, guggolni tudás, évi 1 csontkovács, hátfájdalom megszűnt. Sosem hittem volna, hogy a legnagyobb nyárban képes leszek az edzőteremben izzadni.

Fiam: 2 év alatt 14 kiló izom, a testzsír ugyanúgy 4% alatt. Formás test, önbizalom, a pályán is.

Amit nem lehet tényekkel kifejezni:

Akinek mindent köszönhetünk: Fejős Csaba mester TÉNYLEG SZEMÉLYI (személyes) edző. Szeretettel, biztatva, nagy hozzáértéssel végzi a munkáját, ami a szenvedélye. Róla csak mély érzéssel lehet beszélni, ő is ugyanígy áll az emberekhez. Szeretünk hozzá járni, jó kis csapat edz nála, évek óta. Már rég abbahagytam volna, ha nem ő lenne az edzőm, mert úgy érzem nem okozhatok neki csalódást. Nála nem 50 perc egy edzés, addig foglalkozik az emberrel, amíg el nem végzi a napi penzumát, akár 2 órát is. Nagyon jól ismeri az emberi testet, a legapróbb izmokat és csontokat is. Ha fáj valami, mindig tudja, hogyan lehet úgy csinálni egy gyakorlatot, hogy ne legyen baj. Erre én vagyok az élő példa, aki kb. egy 70-80 éves ember szintjén mozgott, most semmi bajom, pedig az orvos KIZÁRÓLAG gyógytornát ajánlott, nagyon hálásak vagyunk neki, hogy fiammal együtt így átformált minket. El se tudom képzelni az életemet Csabi nélkül.

Kriszta és Laci

 

 Csabiról a barátnőm mesélt sokat, már látatlanul lenyűgözött, hogy közös munkájuk során 18 kilót fogyott és milyen szépen alakult át a teste egy év alatt.

Kriszta sokat beszélt arról, mennyire élvezi a közös munkát Csabival és abszolút testre szabottan kapja pl. az étkezési tanácsokat, speciálisan az ő alkatára irányul az edzésterv is.
Mivel sok kudarcba fulladt próbálkozásom volt személyi edzőkkel ledolgozni a szülés utáni plusz kilóimat, még így is hezitáltam felkeresni Őt.
.......aztán véletlenül találkoztam személyesen Csabival Kriszta fiának a ballagásán, (Laci is hozzá jár évek óta) kötöttség nélkül feltettem pár kérdést, mit javasolna nekem. Meglepődtem, hogy szó nélkül, teljesen természetesen, vidáman válaszolt, próbált segíteni hasznos tanácsokkal, amivel ha elhatározom magam, elindulhatok az úton. Már akkor feltűnt milyen tapasztalt és lelkiismeretes, de egy pillanatra sem éreztem, hogy ezzel az a célja, hogy megfogjon magának.
Akkor határoztam el, hogy másnap felhívom.
Nem bántam meg!!! Ő az egyetlen a teremben akinek több évtizedes tapasztalata van, ezen kívül egy összeszokott csapata, akik 4-5-6-7 éve folyamatosan hozzá járnak, mondanom sem kell, milyen eredményesen. Nem csak az edzést, az egészséget is ugyanannyira előtérbe helyezi és rengeteg hasznos információval halmoz el bennünket. Ezen kívűl hihetetlenül jól bánik az emberekkel, rengeteget nevetünk, miközben kemény munka folyik!
Érzi melyik pillanatban kell engedni egy kicsit, melyik pillanatban "odahatni", hogy a kitűzött cél eredményes legyen.
Minden egyes alkalommal edzéstervet ír és tudatosan építi fel a programot, étkezést, ezen kívül ténylegesen figyel Rád!
Soha nem találkoztam még hozzá fogható edzővel, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Niki

011sasha.jpg

 Csabát 2008 őszén ajánlották,hogy tud segíteni a versenyemre a pózkűrömet összeállítani. Ezt ismeretlenül is, ellenszolgáltatás nélkül barátilag meg is tette! A póz nekem is,a közönségnek is tetszett,és a kapcsolat közöttünk ezután is megmaradt.

Pár hétvégét náluk is töltöttem,ahol a lazítás mellett sokat beszélgettünk a testépítésről,étkezésről, a badis világ eseményeiről.

Pár éve a több mint 20 éves szakmai tapasztalatában bízva nekiálltunk együtt is edzeni. Nem azért, mert nem tudtam edzeni,hanem mert a tudása felülmúlta az enyémet, és tudott motiválni ennyi év edzés után is. Nem nézte az óráját,hogy mikor végzünk,vagy mennyit késtem, amikor kellett mellettem volt és segített.

Elősször furcsa volt, a néha brutális ismétlés szám, a feszülési idő, a tempó,de összességében jó tapasztalatokat, friss tudást szereztem, párszor napokig tartó izomláz árán is. Pár hónap alatt a 160kg-os guggolásomat 250-re sikerült feltornázni (amit a terem rúdja is megsínylett :) .

A baráti kapcsolat a mai napig tart, és jó szívvel ajánlom mindenkinek akinek a testépítésben, fitnessben vannak tervei, előre szeretne lépni. Akár csak új impulzusokat akar, vagy egyedi pózokat,esetleg egy más szemléletet akar ettől a sporttól.

Nagyon kevés jó edzővel találkoztam, vagy ismerek 20 éves pályafutásom alatt (meg tudom itélni,hisz Spanyolországban a Sporttudományi Egyetemen végeztem edzői szakon), de benne megbízhatsz.

Sasha Botiz

 012timi.jpg

 Napjainkban majdnem minden fitneszteremben találunk személyi edzőt is.. Nagyon népszerű lett ez a szakma az utóbbi időben, de nem mindegy, hogy valaki foglalkozásnak, pénzkeresési lehetőségnek tekinti csupán, vagy ez az "élete", hivatása, hobbija is egyben..

 Hogy az adott kliens a "15 órás vendég" vagy pedig a Márton Timi.. És ezzel azt hiszem rá is tapintottam a lényegre, ami számomra a legfontosabb: én a Csabiban nem egy személyi trénerre találtam,akinek a héten az 5. ember vagyok, akivel ugyanazt a láb edzést csináltatja, nem is a 15 órás vendég, akivel kötelezően 1 órát végig kell "kínlódni", hanem egy olyan emberre, aki személyre szabottan foglalkozik velem, törődik azzal, hogy milyen a lelkiállapotom, hogy érzem magam, mi az, amit meg tudok csinálni az adott napon és kihozza belőlem a maximumot, ha szomorú vagyok: felvidít, ha ingerült vagyok: lenyugtat.

 A Csabiban egy barátra, szakmailag a legjobb, legtisztességesebb, legfelkészültebb, legönzetlenebb edzőre találtam, akire mindig lehet számítani és nem az az első számára, hogy mennyi pénzt lát bennem.. Nemhogy nem ez az első... A pénz szó nem is szerepel a fontossági listán.

 Körülbelül 9 éve járok edzőterembe rendszeresen, a Csabival 7 éve edzünk együtt. Rengeteg edzővel találkoztam, beszélgettem, edzettem és bátran állítom, hogy SENKI nem ér a közelébe.. Büszke vagyok rá, hogy nála edzhetek és, hogy ilyen barátra tettem szert. De azt hiszem ezt kár is bizonygatni, elég a számokat nézni, nála nem cserélődnek az emberek 3 hetente, mint a többi személyi trénernél. ;) Timi

Csabit 2 éve ismertem meg. Ha egy szóval akarnám jellemezni, mint edzőt, akkor az lehetetlen lenne. Kihozza belőlem a maximumot, megmutatta mire vagyok képes, mint mentálisan, mint fizikálisan. Megmutatta, hogy ez a szakma (amit az Ő hatására igyekszem elsajátítani), nem az üzletről szól, hanem az emberről, egyénről. A szabadidőmben a legtöbb időt Vele töltöm, hisz heti három- négy délután találkozunk, nincs sok barátom, de Ő az egyik lett.

Váradi Timi

 

Csabival edzek 2007 óta! Ha valaki, akkor Ő aztán tudja milyen gyakira van szükséged! Az eredmény csak rajtad múlik: ha követed az útmutatásait, akkor garantáltan életed legjobb formáját hozza ki belőled, ha nem, akkor olyan jól fogsz kinézni, mint én! :-)

Zsolt

 Severin Zsuzsa vagyok, 25 éve a fitness szakmában dolgozom, megtapasztalva annak minden aspektusát.

Öröm nekem ez a feladat, hisz egy olyan emberről írok most pár sort, akire mind emberileg, mind szakmailag felnézek.
Fejős Csaba, akit én csak Mesternek szólítok, bír minden olyan tulajdonsággal, amivel egy személyi edzőnek és versenyre felkészítő szakembernek rendelkeznie kell.
11 éven át élvezhettem társaságát, eleinte a tanítványaként, később a kollégájaként.
Számtalan csodás eredményt tudhatunk magunkénak, de nekem mégis a hétköznapok a legkedvesebbek, mert nem engedte, hogy beszürküljenek. Emberközeliségével és humorával minden nehézségen átlendültünk, mert az edzések móka-kacagással teltek.
Biztonságot adott kompetenciája, fejlődni akarása.
Sosem unatkoztunk!
Kiapadhatatlan kíváncsiságával, amivel folyton folyvást bújta és tanulta a szakirodalmat, hatalmas eszköztárra tett szert.
2 egyforma edzés sosem volt, mégis koncepciózus, következetes maradt.
Miért még?
Mert amikor gödörben vagy, elmegy az önbizalmad, akkor felemel, utat mutat.
Ha Őt választod, az alázatot és figyelmet tapasztalod, nem a mobilját simogatja, miközben a tükörben -önmagával flörtölgetve- tetszeleg.
A jelleme, azaz kitartó lelkesedése, lojalitása miatt.
A hazai és nemzetközi eredményei miatt.
És nem utolsó sorban korát bőven meghazudtoló külalakjáért, hisz mi más tehetne egy edzőt hitelessé még?A mai napig alkalmazom a tőle tanultakat, és büszke vagyok, hogy 11 gyönyörű éven át a tanítványa és a kollégája lehettem.
Köszönöm Mesterem!
Severin Zsuzsa funkcionális tréner, személyi edző(képen jobboldalt-fenn) 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 6
Heti: 23
Havi: 122
Össz.: 3 560

Látogatottság növelés
Oldal: REFERENCIÁK,MÉLTATÁSOK
Edzz máshogy! - © 2008 - 2019 - fejoscsaba.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »